Dialooggroep

Mark van den Broek

Mijn naam is Mark van den Broek. Ik ben gehuwd en heb drie geweldige kinderen: Babette (11), Bram(8) en Boris(3). Ben zelf geboren in Sprundel en nu woonachtig te Dongen. 

Gedurende mijn internationale carrière heb ik het geluk gehad om met vele culturen te hebben mogen werken en te ontmoeten. De diversiteit van mensen vind ik dan ook iets overweldigends hebben. Ik heb dankbaar gebruik gemaakt van de vele lange reizen door deze te benutten met het lezen van vele boeken en diverse literatuur. Hiermee heb ik mezelf als autodidact veel eigen kunnen  maken op allerlei gebied.

M'n eigen spirituele reis is ooit begonnen tijdens het lezen van het boek "De Celestijnse Belofte". Hierin werd ik bewust van de energievelden, welke ik altijd al voelde maar geen naam aan kon geven. Dat inzicht heeft mijn zoektocht gestart naar meer...

Het bleef niet uit of ik kwam in aanraking met REIKI en ben sinds lange periode gegroeid tot Reiki Master. Daarnaast mag ik werken met therapeutische Tibetaanse klankschalen.

Mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik daarna vervolg kunnen geven met o.a. diverse dialoogtrainingen en via het netwerk: "Aandacht voor Echt".

Vanuit mijn onderneming Closer2Talent geef ik invulling aan mijn drive om organisaties en mensen te helpen om in hun kracht te komen om zo vanuit hun eigen kernkwaliteiten, het zijn, te laten handelen.

Mensen kennen me als iemand die staat voor authentiek, echtheid, empatisch, professionaliteit, passievol, gedrevenheid, enthousiasme, drive & humor.

Dialooggroep © 2007 HomeDialoogHoe? • ErvaringenArtikelenFAQsContactPrincipesLinks

DialoogavondenRoutebeschrijving

footer image footer image