Dialooggroep

Dialoogcirkel Regio Den Haag/Rotterdam

Dialoogavond
Donderdag 22 november 2012 op De Uylenburg te Delfgauw

“Ieder mens die echt zichzelf durft te tonen,
realiseert daarmee op een dieper niveau
zijn hang tot evolutie,
zowel van zichzelf
als van de mensheid als geheel”
Marieke de Vrij

Je bent van harte welkom op dialoogavond van Dialooggroep Den Haag/Rotterdam. Wij nodigen je uit om op donderdag 22 november 2012 deel te nemen aan een dialoogavond op buitengoed De Uylenburg in Delfgauw (www.uylenburg.nl).

De avond is bedoeld om met een fijne groep mensen met ervaring rondom en/of interesse in dialoog en energiewerk te genieten van een wezenlijke ontmoeting op deze heerlijke plek. Om vervolgens in een intieme ruimte vanuit eenvoud en een stukje vertraging een verdiepende dialoog aan te gaan rondom een zich aandienend thema.

Het programma: 19:00-19:30 ontvangst (thee en koffie) in onze ruimte, het Praathuis 19:30-20:00 opening van de cirkel (kort wie je bent) en meditatie 20:00-22:00 dialoogrondes (wat speelt er nu, hierna thema oppakken en verdiepen) 22:00-22:30 afsluiting in 1 cirkel.

Details: Maximaal 12 mensen (op volgorde van inschrijving. Maximaal 6 mensen per dialooggroep. Dialoogbegeleiding door Pauline, Karin, Kees en/of Michel. Er zijn meditatiekussentjes aanwezig. Denk aan comfortabele kleding, eigen deken/omslagdoek, je eigen dierbare attributen, krachtsymbolen, iets voor in ‘t midden.

 Deelname 15 euro per persoon (tegen kostprijs zaalhuur en koffie/thee).
Aanmelden via michelhoogendoorn@kpnmail.nl of karin.lindeman@kiasu.nl.

Tot ziens en hartelijke groet van
Pauline Hoogland, Kees Nachtegaal, Karin Lindeman en M
ichel HoogendoornWillem Beekhuizen

Dialooggroep © 2007 HomeDialoogHoe? • ErvaringenArtikelenFAQsContactPrincipesLinks

DialoogavondenRoutebeschrijving

footer image footer image