Dialooggroep

Roland Commandeur

Ik ben Roland Commandeur, 44 jaar oud en geboren en getogen in Dongen.  Ik ben ook nog steeds woonachtig in Dongen en heb twee schatten van kinderen Tigo (10) en Tatum (11). Het Bourgondische van Brabant is zeker ook op mij van toepassing. Ik hou van gezelligheid onder genot van een hapje en een drankje, waarbij ik een feestje niet uit de weg ga.

Naast gezelligheid moet er ook weleens gewerkt worden. Dat doe ik momenteel als bedrijfsanalist bij een grote verzekeringsmaatschappij te Tilburg. In de loop der jaren diverse functies binnen deze verzekeringsmaatschappij mogen vervullen. Iedere functie heeft een steentje bijgedragen om mij te laten groeien in mijn ontwikkeling als persoon. Tevens werd ik in de gelegenheid gesteld om diverse persoonlijkheidstrainingen te volgen, waarbij de dialoogtrainingen toch wel een andere wending aan mijn leven hebben gegeven. Ik sta hierdoor meer open voor andere mensen en probeer me ook veel meer dan voorheen in de ander te verplaatsen. Verder heb ik veel management- en psychologieboeken gelezen, waarbij een tweetal boeken mijn bijbels voor het leven zijn geworden. Dat is allereerst het boek The 7 habits of high effectively people van Stephen Covey. En The sky is the limit van Wayne Dyer.

Als je een persoonlijke groei wilt doormaken zonder dure trainingen hiervoor te volgen dan is het lezen van deze boeken een echte aanrader. Ze veranderen je leven, mits je actief doet hetgeen neergeschreven is. Het is de basis voor een beter en veelal ook gelukkiger leven. Ik probeer zaken zoveel mogelijk pro-actief op te pakken en altijd van het positieve uit te gaan. Ervaring leert mij in ieder geval dan dat het leven je tegemoet lacht.

In ons leven lopen we allemaal tegen teleurstellingen aan en deze hebben een doel voor je. Mijn eigen val stelde me in de gelegenheid de benodigde energie op te wekken om mijn leven op het spirituele niveau te brengen, waarin ik mij nu begeef. Ik geloof er inmiddels ook in dat deze val altijd is voorbestemd. Of we de energie willen vergaren om naar een hoger niveau te gaan, moet ieder voor zich beslissen. Mijn boodschap aan jou. Benut de keren dat je valt ( door welke omstandigheid dan ook) om je bewust te worden van de hogere macht en de liefde die altijd met je is.

Vanuit mijn werk als bedrijfsanalist ben ik een goed luisteraar en weet problemen snel bloot te leggen. Co√∂rdineren en lastige zaken snel van de grond krijgen zijn 2 sterke punten van me. Mensen kennen me als iemand die staat voor zelfverzekerd, enthousiasme, gezelligheid, enorme drive en een "open" boek zijn.

Dialooggroep ¬© 2007 HomeDialoogHoe? • ErvaringenArtikelenFAQsContactPrincipesLinks

DialoogavondenRoutebeschrijving

footer image footer image